Club Brugge heeft met Gertjan De Mets een ex-speler aan boord gehaald. De Mets, die sinds 2019 videoanalist was bij AA Gent, zal vanaf volgend seizoen dezelfde functie vervullen bij blauw-zwart. Met Michaël Vijverman (KV Mechelen) haalt Club Brugge ook een nieuwe teammanager binnen.

De Mets is een oude bekende in het Jan Breydelstadion. De voormalige verdediger/middenvelder genoot zijn jeugdopleiding bij blauw-zwart en maakte er in mei 2007 zijn debuut in het eerste elftal. Twee maanden later mocht hij invallen in de Supercup tegen Anderlecht, maar na amper tien minuten moest hij er weer af na een zware blessure. Na 36 officiële wedstrijden in het eerste elftal verliet hij Club Brugge voor KV Kortrijk, nadien speelde hij ook nog voor Zulte Waregem en KFCO Beerschot Wilrijk.

Nadat hij in 2019 stopte met voetballen, werd hij naast U12-trainer ook videoanalist bij AA Gent. Die laatste rol zal hij vanaf volgend seizoen dus vervullen bij Club Brugge.

Advertentie