KMSK Deinze heeft Nathan Fuakala overgenomen van Club Brugge. De 20-jarige verdediger, die afgelopen seizoen actief was bij Club NXT, ondertekende een contract voor twee seizoenen bij de 1B-club.

Of Club NXT volgend seizoen nu in 1B speelt of niet, Fuakala zal sowieso in deze reeks actief blijven, want de Fransman ondertekende een contract voor twee seizoenen bij KMSK Deinze. Hij is reeds de derde vertrekker bij Club NXT, dat eerder al Lennert Hallaert en Sef Van Damme (Zulte Waregem) zag vertrekken.

Club Brugge plukte Fuakala, die geboren werd in Roubaix, in 2018 op zeventienjarige leeftijd weg bij de jeugdopleiding van Valenciennes FC. Afgelopen seizoen speelde de centrale verdediger, die al enkele jeugdinterlands voor Frankrijk op zijn teller heeft staan, 22 wedstrijden in het shirt van Club NXT.

Advertentie