Yorbe Vertessen (20) heeft bij PSV een nieuw contract tot 2025 ondertekend. De club spreekt zo zijn vertrouwen uit die Vertessen, die dit seizoen al achttien keer mocht opdraven in het eerste elftal.

Vertessen debuteerde vorig seizoen al bij Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie, maar dit seizoen kreeg hij ook regelmatig speeltijd bij het eerste elftal. Begin deze maand scoorde hij in de competitiewedstrijd tegen Heerenveen (2-2) zijn eerste doelpunt voor de lampenclub, twee weken geleden deed hij er in de 4-2-zege tegen PEC Zwolle nog eentje bij.

“De afgelopen jaren waren niet altijd makkelijk. Ik ben blijven knokken en heb mijn plaats in de groep inmiddels gevonden. De laatste wedstrijden heb ik me met doelpunten en assists ook kunnen laten gelden. Mijn doel is om dat de komende jaren te blijven doen en ik ben dankbaar dat PSV me de kans geeft me hier verder te ontwikkelen”, liet de Belgische jeugdinternational weten via de officiële clubkanalen.

Advertentie