RFC Seraing begint met Jordi Condom aan zijn avontuur in de Jupiler Pro League. De 51-jarige Spanjaard wordt in het Pairaystadion de opvolger van Emilio Ferrera, die beloftencoach wordt bij AA Gent.

Het was al een tijdje duidelijk dat Seraing op zoek moest naar een opvolger voor Ferrera, die les Métallos van Eerste klasse amateurs naar de Jupiler Pro League loodste. Een dag nadat Ferrera werd voorgesteld bij zijn nieuwe club AA Gent kondigt Seraing nu de komst van Jordi Condom aan.

Condom is sinds 2012 actief in ons land: eerst was hij een kleine drie jaar actief als assistent-trainer van KAS Eupen, nadien volgde hij er Tintín Márquez op als hoofdtrainer. Onder Condom promoveerde Eupen in 2016 naar de Jupiler Pro League. Toen hij in november 2017 ontslagen werd bij de Panda’s, ging hij aan de slag bij KSV Roeselare. Na een kort intermezzo bij het Qatarese Al-Arabi keerde hij in juli 2020 terug naar Eupen, ditmaal als sportief directeur.

Advertentie