Ivan Santini zet zijn carrière verder in Saoedi-Arabië. De 32-jarige aanvaller, die nog maar sinds februari van dit jaar aan de slag was bij NK Osijek, ondertekende er een contract bij Al-Fateh SC, de club waar Yannick Ferrera sinds 2019 trainer is.

Santini heeft er al een bewogen parcours opzitten sinds hij in juli 2019 voor vijf miljoen euro overstapte van RSC Anderlecht naar Jiangsu Suning FC. De Kroaat werd in 2020 landskampioen in China, maar zag zijn club in februari 2021 op de fles gaan. NK Osijek haalde hem terug naar Kroatië, maar twaalf competitiewedstrijden later waarin hij drie keer scoorde en drie assists uitdeelde keert hij dus terug naar Azië.

Santini is geen onbekende voor Yannick Ferrera. Niet alleen hebben ze allebei een verleden in de Jupiler Pro League, ze werkten ook een jaar samen bij Standard. Op 20 maart 2016 maakte Santini zelfs het winnende doelpunt in de bekerfinale tegen Club Brugge, waardoor Standard onder trainer Ferrera zijn zevende Beker van België in de lucht mocht steken.

Advertentie