Nog geen drie maanden na zijn komst heeft Théo Gécé een verbeterd contract gekregen bij RWDM. De 20-jarige middenvelder, die eind juni overkwam van Sporting Charleroi, ondertekende een contract tot medio 2023 met optie op een extra jaar.

Gécé was eind juni de eerste zomerversterking van RWDM. De middenvelder kwam over van de beloften van Sporting Charleroi, waar hij toen aanvoerder was. Hoewel Gécé nog geen minuut profvoetbal gespeeld had, draaide hij tijdens de voorbereiding goed mee in een basiselftal dat nauwelijks gewijzigd was ten opzichte van vorig seizoen.

Op de openingsspeeldag mocht Gécé tegen Excel Moeskroen in de 88e minuut invallen voor Mehdi Terki. Daarna stond hij even aan de kant door een blessure. Het geloof in hem is echter groot, getuige deze contractverlenging.

Advertentie