Voetnoot 1: dit gaat om officiële cijfers van de Pro League in samenspraak met de clubs, maar die worden niet op telkens dezelfde manier berekend (aantal beschikbare tickets vs. aantal verkochte tickets vs. aantal effectief gescande tickets). Dichter bij de waarheid komen we alleszins niet.

Voetnoot 2: ondanks ons aandringen met als resultaat een positief antwoord van de Pro League, beschikken we ook deze speeldag niet over opgesplitste cijfers (thuisfans/uitfans). Wij hopen samen met jullie dat men hier binnenkort wel werk van zal maken.

Club Brugge – OH Leuven

Thuis:
Uit:
Totaal: 26.000

Standard – STVV

Thuis:
Uit:
Totaal: 20.456

KAA Gent – Cercle Brugge

Thuis:
Uit:
Totaal: 16.391

KRC Genk – RFC Seraing

Thuis:
Uit:
Totaal: 13.932

Zulte Waregem – KV Kortrijk

Thuis:
Uit:
Totaal: 8.231

Beerschot – KAS Eupen

Thuis:
Uit:
Totaal: 7.500

Union SG – Royal Antwerp FC

Thuis:
Uit:
Totaal: 6.800

Sporting Charleroi – KV Mechelen

Thuis:
Uit:
Totaal: 6.307

KV Oostende – RSC Anderlecht

Thuis:
Uit:
Totaal: 5.008Advertentie