Voetballegende David Beckham (46), tijdens zijn spelersloopbaan actief bij Manchester United, Preston, Real Madrid, LA Galaxy, AC Milan en PSG, wordt volgens het doorgaans goed geïnformeerde Sky Sports binnenkort voorgesteld als het gezicht van het Wereldkampioenschap in Qatar. Op die manier lijken de organisatoren een poging te doen om het zwaar gecontesteerde WK in een beter daglicht te positioneren, en daarvoor wordt diep in de geldbuidel getast.

De Engelsman, vandaag eigenaar van Inter Miami in de MLS, zou in dit verhaal naar verluidt tot 127 miljoen euro kunnen ontvangen. Opvallend, want hij speelde tijdens en na zijn spelerscarrière een rol in verschillende liefdadigheidsacties en goede doelen. Indien dit nieuws bevestigd wordt, lijkt het er toch sterk op dat hij zijn reputatie bij het grote publiek volledig te grabbel gooit.

Advertentie