Lee Seung-woo draagt niet langer het shirt van STVV. Het contract van de 23-jarige Zuid-Koreaanse flankaanvaller/aanvallende middenvelder werd in onderling overleg ontbonden. Lee kwam dit seizoen nog niet aan spelen toe onder Bernd Hollerbach.

STVV nam Lee in augustus 2019 voor 1,2 miljoen euro over van Hellas Verona, dat zelf anderhalf miljoen euro had betaald aan FC Barcelona – Lee was één van die minderjarige jeugdspelers waarvoor Barcelona in 2014 zijn befaamde transferverbod kreeg. Er werd op Stayen veel verwacht van de Zuid-Koreaan, die zich in 2015 op het WK onder 17 in Chili met zijn land liet uitschakelen door het België van onder andere Wout Faes en Dante Vanzeir. Toch moest hij even wachten op zijn eerste officiële speelminuten. “Hij had moeite om stappen te zetten en zich aan het tactisch plan en de groepsfilosofie aan te passen. Eindelijk heeft hij dat begrepen, want hij heeft hard gewerkt”, liet Marc Brys in eind november 2019 weten. Een maand eerder had Lee in een oefenwedstrijd tegen Standard Anthony Limbombe op een wilde en onnodige tackle getrakteerd, met een knieblessure voor de eenmalige Rode Duivel als gevolg.

Het zou uiteindelijk niet Brys, maar interimcoach Nicky Hayen zijn die Lee op Tweede Kerstdag zijn eerste officiële minuten bij STVV gunde. In zijn eerste seizoen, dat weliswaar werd ingekort vanwege de coronapandemie, kwam hij onder Hayen en Miloš Kostić slechts vier keer in actie. Onder Kevin Muscat leek hij zijn kans te gaan grijpen – op de vijfde speeldag van het seizoen 2020/21 scoorde hij zelfs tweemaal in de 2-3-nederlaag tegen Antwerp. In februari van dit jaar werd hij echter voor de rest van het seizoen uitgeleend aan de Portugese eersteklasser Portimonense SC. Daar mocht hij viermaal invallen in de competitie, waarvan drie keer slechts een handvol minuten. Bij zijn terugkeer op Stayen kwam hij schijnbaar opnieuw een trainer tegen die niet in hem geloofde, want onder Bernd Hollerbach speelde hij dit seizoen geen minuut.