Christophe Grégoire is niet langer trainer van Excelsior Virton. De tweevoudige Rode Duivel en de Luxemburgse club hebben na de recente 1 op 12 besloten een einde te maken aan hun samenwerking.

Grégoire werd zes maanden geleden aangesteld als trainer van Excelsior Virton, dat op dat moment nog volop in de steigers stond. Halfweg de reguliere competitie stond Virton laatste met 12 op 42. Na het 2-2-gelijkspel tegen Lierse Kempenzonen van zondagavond blijft de kloof met nummers drie KMSK Deinze en RWDM weliswaar slechts zeven punten, maar toch besloten trainer en club dat het opportuner was om uit elkaar te gaan.

Virton was de derde club uit de trainerscarrière van Christophe Grégoire. Eerder was de ex-speler van onder andere Excelsior Moeskroen, RSC Anderlecht en KAA Gent trainer van Sprimont Comblain en RFC Seraing.

Advertentie