Met Othman El Ouamari heeft er opnieuw een jeugdspeler een profcontract ondertekend bij RWDM. El Ouamari, een 18-jarige middenvelder, maakte zijn officiële debuut in het eerste elftal nog niet maar zat de voorbije weken wel al een paar keer in de wedstrijdselectie.

Door het vertrek van Joeri Dequevy, die de club in onderling overleg verliet, is er schijnbaar een plekje bijgekomen bij RWDM. El Ouamari ondertekende een tweejarig contract met optie op een extra jaar bij de Molenbekenaars.

De RWDM Academy leverde dit seizoen al een paar vruchten af. Eerder dit seizoen kregen ook Zakaria El Ouahdi, Matteo Nkurunziza en Sada Diallo immers al een profcontract in het Edmond Machtensstadion. El Ouahdi, die afgelopen zomer overkwam van Rupel Boom, maakte inmiddels al zijn officiële debuut in het eerste elftal.

Advertentie