Lierse Kempenzonen leent Seppe Maesen voor de rest van het seizoen uit aan eerstenationaler Dessel Sport. De 22-jarige aanvaller, die in mei vorig jaar aan zijn tweede passage op het Lisp begon, kreeg dit seizoen nog geen speelminuten bij de huidige nummer zes van de 1B Pro League.

Maesen neemt voor de tweede keer afscheid van het Lisp. Dit keer niet definitief, zoals anderhalf jaar geleden, toen hij na één seizoen in Eerste klasse amateurs (waarin hij in twaalf competitiewedstrijden één keer scoorde) bij eerstenationaler KSK Heist tekende. Zijn seizoen 2020/21 ging toen quasi volledig in rook op vanwege de coronapandemie. Lierse Kempenzonen haalde zijn ex-speler in mei vorig jaar weer aan boord, maar Maesen kreeg dit seizoen nog geen speelminuten van trainer Tom Van Imschoot.

Lierse Kempenzonen besloot daarom om de ex-jeugdspeler van Standard Luik en KV Mechelen uit te lenen aan Dessel Sport, de leider in Eerste nationale. Na veertien speeldagen staat de club alleen op kop met dertig punten, nadat het vanaf november uitpakte met 19 op 21.

Advertentie