Łukasz Teodorczyk blijft in Italië aan de slag. De voormalige spits van RSC Anderlecht, die zijn contract bij Udinese onlangs ontbonden zag worden, ondertekende een contract tot het einde van het seizoen bij LR Vicenza Virtus, dat laatste staat in de Serie B.

Wie wist er nog uit het blote hoofd naar welke club Łukasz Teodorczyk in 2018 verkaste? Hij scoorde uiteindelijk nog 15 competitiegoals in het seizoen 2017/18, maar het ging allemaal niet meer zo vlot als in het kampioenenseizoen 2016/17, toen hij er 22 scoorde en topschutter van de Jupiler Pro League werd. Zulke aantallen heeft hij bij Udinese nooit gehaald, want de Poolse aanvaller scoorde welgeteld… één goal voor de Zebrette.

Vicenza Virtus zal zijn goals goed kunnen gebruiken, want de bekerwinnaar van 1997 staat na achttien speeldagen laatste in de Serie B met amper zeven punten. Met Jordan Lukaku wordt er trouwens nog een andere ex-Anderlecht-speler gelinkt aan de club.

Advertentie