Matthias Verreth trekt de deur definitief achter zich dicht bij Waasland-Beveren. De 23-jarige linksbuiten, die tijdens de heenronde slechts acht competitiewedstrijden speelde in de 1B Pro League, trekt naar de Nederlandse eerstedivisionist FC Eindhoven.

Verreth kwam in 2019 met mooie adelbrieven over van PSV, maar slaagde er uiteindelijk nooit in om helemaal door te breken bij Waasland-Beveren. Na 22 wedstrijden in de Jupiler Pro League werd hij in januari 2021 voor een half seizoen uitgeleend aan de Deense tweedeklasser Kolding IF.

Dit seizoen speelde hij in de 1B Pro League slechts acht wedstrijden. Tijdens de twee laatste wedstrijden van het kalenderjaar kreeg hij slechts een handvol minuten van trainer Marc Schneider. Voor het vervolg van zijn carrière keert Verreth dus terug naar Nederland.

Advertentie