Naim Van Attenhoven draagt niet langer het shirt van RSC Anderlecht. De achttienjarige doelman was eind dit seizoen einde contract bij de Brusselaars, maar de viervoudige Nigerese international neemt dus nu al in onderling overleg afscheid van zijn werkgever.

Van Attenhoven, die in het verleden bij onder andere bij de jeugd van FC Brussels, PSV en Standard Luik speelde, sloot zich in 2019 aan bij RSC Anderlecht. De Belgische Nigerees, die geboren en getogen is in België maar vorig jaar zijn interlanddebuut maakte voor Niger, had hij paars-wit geen zicht op doorstroming naar het eerste elftal. Ook bij de U21 kwam hij dit seizoen nauwelijks aan spelen toe.

Dinsdagavond stond Van Attenhoven al tussen de palen in het oefenduel tussen Free Pro Players FC (het inmiddels reeds befaamde initiatief om clubloze profvoetballers elke werkdag te laten trainen in een professioneel kader) en La Louvière Centre. De Henegouwers haalden het met 3-2.

Advertentie