Mehdi Terki ruilt RWDM voor de Luxemburgse eersteklasser Swift Hespérange. De 30-jarige middenvelder verkommerde bij de Molenbekenaars al een paar maanden in de B-kern en zet nu definitief een punt achter zijn passage in het Edmond Machtensstadion.

Voor zowel RWDM als Mehdi Terki is deze transfer een dankbare oplossing. De Franse Algerijn was vorig seizoen een vaste pion op het middenveld van de Molenbekenaars en tekende nog voor het einde van het seizoen voor een jaar bij, maar na een onenigheid met trainer Vincent Euvrard vloog hij in oktober vorig jaar naar de B-kern.

RWDM en Terki besloten in onderling overleg een einde te maken aan hun samenwerking. De Franse Algerijn, die in ons land eerder uitkwam voor RAEC Mons, KAA Gent, FCV Dender EH en Sporting Lokeren, zet zijn carrière nu verder bij Swift Hespérange. Daar vindt hij met Maxime Electeur (vorig seizoen goed voor slechts drie officiële wedstrijden bij RWDM) een ex-ploegmaat terug.

Advertentie