Daniel Opare heeft met RFC Seraing een nieuwe werkgever gevonden. De 31-jarige Ghanese verdediger, die sinds afgelopen zomer zonder club zat, ondertekende een contract van anderhalf jaar bij de Luikenaars. Met Molla Wagué haalde Seraing ook nog een tweede ervaren pion binnen.

Opare is weer aanbeland in de stad waar hij in 2010 zijn Belgische voetbalcarrière begon, namelijk Luik. Na vier seizoenen bij Standard verhuisde hij naar FC Porto, maar dat werd geen succesverhaal. Na uitleenbeurten aan Beşiktaş, FC Augsburg en RC Lens haalde Antwerp FC hem in 2018 terug naar België.

Afgelopen zomer werd zijn aflopende contract bij Zulte Waregem niet verlengd, waardoor de Ghanees een tijdje zonder club zat. Sinds december vorig jaar trainde hij mee met Seraing, waar hij nu dus een contract van anderhalf jaar in de wacht heeft gesleept. Molla Wagué, een 30-jarige Malinese centrale verdediger van FC Nantes, tekende dan weer tot het einde van het seizoen.

Advertentie