RWDM heeft met Numan Kurdić zijn tweede winterversterking binnen. De 22-jarige Bosnische centrale verdediger verlaat FK Sarajevo, waar hij sinds 2016 onder contract lag, en ondertekende een contract van tweeënhalf jaar bij de Molenbekenaars.

Kurdić ruilde in 2016 de befaamde jeugdopleiding van FK Velež Mostar voor die van FK Sarajevo. In het seizoen 2018/19 maakte hij zijn officiële debuut in het eerste elftal van laatstgenoemde club, maar pas na uitleenbeurten aan FK Novi Pazar en FK Kukësi kwam hij aan spelen toe. Dit seizoen was hij bij de Bosnische vicekampioen een vaste waarde centraal achterin.

Met Kurdić haalt RWDM zowaar een Bosnisch international binnen, want de centrale verdediger maakte op 18 december 2021 zijn interlanddebuut in een vriendschappelijke interland tegen de Verenigde Staten.

Advertentie