Daniel Pérez heeft zijn contract bij Club Brugge met een jaar verlengd. Uitgerekend op de dag van zijn twintigste verjaardag zette Venezolaanse spits zijn handtekening onder een contract tot 2026 bij blauw-zwart.

Het ging in 2021 hard voor Pérez. De Venezolaan werd in januari 2021, net als Ibrahima Fofana en Formose Mendy eerder, gehaald om eerst te rijpen bij Club NXT in de 1B Pro League. In tegenstelling tot Fofana en Mendy stroomde Pérez vrij snel door naar de A-ploeg: op 4 maart debuteerde hij in de bekerwedstrijd tegen Standard Luik, en na afloop van zijn eerste halve seizoen had hij al acht officiële wedstrijden in het eerste elftal op zijn teller staan.

Dit seizoen loopt het echter minder lekker voor Pérez. Tijdens de Supercup en op de openingsspeeldag tegen KAS Eupen viel hij nog telkens rond het slotkwartier in, maar tegen Union en Beerschot op de speeldagen twee en vijf kreeg hij slechts een handvol speelminuten. Sinds 22 augustus 2021 kwam hij niet meer aan spelen toe in het eerste elftal, waardoor hij zich voorlopig tevreden moet stellen met nog niet eens een halve wedstrijd speeltijd dit seizoen. Toch verbond de Venezolaan zijn lot nog een jaar langer aan blauw-zwart.

Advertentie