Bryan Reynolds doet het seizoen uit bij KV Kortrijk. De twintigjarige Amerikaanse verdediger werd gelinkt aan onder andere Club Brugge en RSC Anderlecht, maar AS Roma stuurt hem dus op huurbasis naar het Guldensporenstadion.

Reynolds ligt sinds afgelopen zomer onder contract bij AS Roma, dat hem eerst een half seizoen huurde van FC Dallas en vervolgens meer dan zes miljoen euro voor hem neertelde. Veel kwam hij er echter niet aan spelen toe: in de Conference League-kwalificatie kwam hij een handvol minuten aan spelen toe tegen Trabzonspor, alsook in de Serie A-wedstrijd tegen Sassuolo, om vervolgens negentig minuten te spelen in de Conference League-groepswedstrijd tegen Bodø/Glimt. Ter vergelijking: vorig seizoen kreeg hij op een half jaar tijd drie basisplaatsen en twee invalbeurten in de Serie A.

Reynolds werd gelinkt aan onder andere RSC Anderlecht, maar het is uiteindelijk KV Kortrijk dat de tweevoudige Amerikaanse international op huurbasis binnenhaalde. De Kortrijkzanen zagen met Gilles Dewaele (Standard Luik) deze winter een rechtsachter vertrekken, waardoor er daar een plaatsje vrijkwam.

Advertentie