RSC Anderlecht gaat langer door met Mohamed Bouchouari. De 21-jarige rechtsback, die eind december 2020 een contract tot 2022 ondertekende bij paars-wit, kreeg een contractverlenging tot 2024 bij paars-wit.

Bouchouari en Anderlecht hebben een speciaal verleden. De recordkampioen plukte het neefje van ex-profvoetballer Hakim Bouchouari in 2018 weg bij de jeugd van Zulte Waregem, maar zagen hem een jaar later vertrekken naar F91 Dudelange. Daar speelde hij in het seizoen 2019/20 26 officiële wedstrijden, waarvan 14 in Europa.

Na zijn passage in Luxemburg bleef hij enkele maanden zonder club. In december 2020 mocht hij weer meetrainen met Anderlecht, en niet veel later kreeg hij er een contract van anderhalf seizoen. Bouchouari is dit seizoen een vaste waarde bij de Anderlecht-beloften, die samen met KRC Genk comfortabel aan de leiding staan in hun reeks en volgend seizoen dus zo goed als zeker in de 1B Pro League zullen aantreden. Daarvoor wordt hij nu, wellicht mede met het oog op volgend seizoen, beloond met een nieuw contract.

Advertentie