Luka Elsner is niet langer trainer van Standard. De Luikenaars, die gisteren hun overname door 777 Partners officieel aankondigden, lieten begin deze namiddag weten dat de samenwerking met de 39-jarige Sloveen werd stopgezet. Ook Serge Costa, eerder ook zijn assistent bij Amiens SC en KV Kortrijk, mag beschikken.

Elsner zal slechts een dik halfjaar op Sclessin hebben rondgelopen. De voormalige trainer van onder andere Union Sint-Gillis en Amiens SC verliet begin oktober KV Kortrijk om bij Standard de ontslagen Mbaye Leye op te volgen. Onder Elsner werden de resultaten er niet beter onder: de Rouches eindigden onder zijn leiding uiteindelijk maar op een veertiende plaats in het klassement.

In de komende weken staan er nog oefenwedstrijden tegen Excelsior Virton (22 april) en Roda JC (29 april) gepland. Will Still en de rest van de technische staf zullen in die periode de Rouches onder hun hoede nemen.

Advertentie