Frédéric Stilmant zal ook volgend seizoen als assistent-trainer aan de slag blijven bij RWDM. Dat bevestigde de club op zijn clubwebsite. De 43-jarige Stilmant volgt zo het voorbeeld van hoofdtrainer Vincent Euvrard en keeperstrainer Thierry Berghmans.

Stilmant begint straks aan zijn vierde seizoen in het Edmond Machtensstadion. De voormalige voetballer van onder andere AFC Tubize, KV Oostende en OH Leuven kwam in 2019 over van RUS Rebecquoise, waar hij in het seizoen 2018/19 hoofdtrainer was. Bij RWDM begon hij als assistent-trainer, alvorens in januari 2020 het roer over te nemen na het vertrek van hoofdtrainer Frederik Vanderbiest naar KV Mechelen. Na de promotie naar Eerste klasse B werd hij weer assistent, eerst onder Laurent Demol en sinds december 2020 onder Vincent Euvrard.

Euvrard, Berghmans en Stilmant blijven dus aan boord. Met Serge Beerens zag RWDM onlangs wel een belangrijke pion vertrekken. Beerens was sinds de heropstart van de club in 2015 actief in het Edmond Machtensstadion, waar hij sindsdien verschillende petjes droeg. Toen Julien Gorius in september 2020 aan boord werd gehaald, werd Beerens algemeen manager. Vorige week nam Beerens, die zijn voetbalactiviteiten jarenlang combineerde met een job bij de Brusselse brandweer, na zeven jaar afscheid van de club, om vervolgens nog geen week later voorgesteld te worden als de nieuwe CEO van… reeksgenoot KMSK Deinze.

Advertentie