Jarno Libert zet zijn carrière verder bij Lierse Kempenzonen. De 25-jarige rechtsback, die een aflopend contract had bij de Molenbekenaars, ondertekende een tweejarig contract met optie op een derde seizoen op het Lisp.

Libert kwam ruilde zijn opleidingsclub OH Leuven in 2019 voor RWDM, waar hij in drie seizoenen 69 officiële wedstrijden speelde. Afgelopen seizoen miste hij slechts vier wedstrijden in de reguliere competitie, maar toch leek trainer Vincent Euvrard die hem nog kende van bij OH Leuven nooit voluit zijn kaart te trekken. Vorig jaar was Libert nog een van de acht spelers die een jaar bijtekenden bij RWDM, maar ditmaal kwam er geen nieuw contract.

Libert is de tweede zomerversterking van Lierse Kempenzonen, dat eerder ook al centrale verdediger Maxime De Bie (21) wegplukte bij KV Mechelen. De Bie werd de voorbije twee seizoenen uitgeleend aan zusterclub Helmond Sport, dat dit seizoen laatste eindigde in de Keuken Kampioen Divisie.

Advertentie