Voetnoot: dit gaat om officiële cijfers van de Pro League in samenspraak met de clubs, maar die worden niet op telkens dezelfde manier berekend. Dichter bij de waarheid komen we alleszins niet. Omdat de Pro League de aantallen niet meer opsplitst in thuis- en uitsupporters (en omdat de cijfers die hierover bestaan niet altijd even betrouwbaar en accuraat zijn), kunnen wij enkel totalen publiceren.

Speeldag 3

Royal Antwerp FC – RSC Anderlecht

Totaal: 13.800

Union SG – Club Brugge

Totaal: 9.000


KAA Gent – KV Mechelen

Totaal: 8.363

Sporting Charleroi – KRC Genk

Totaal: 4.614


Speeldag 4

RSC Anderlecht – Royal Antwerp FC

Totaal: onbekend*

Club Brugge – Union SG

Totaal: onbekend*


KRC Genk – Sporting Charleroi

Totaal: 10.000

KV Mechelen – KAA Gent

Totaal: 8.213Speeldag 5

RSC Anderlecht – Union SG

Totaal: 19.000

Royal Antwerp FC – Club Brugge

Totaal: 15.126


KRC Genk – KAA Gent

Totaal: 12.000

Sporting Charleroi – KV Mechelen

Totaal: 4.111*De Pro League had het zo druk met het bedenken van vreemde competitieformats, dat het hen niet gelukt is om volledige cijfers te voorzien. Betrouwbare veronderstelling: zowel in Brugge als in Brussel zat het stadion zo goed als vol.

Advertentie