Standard – Club Brugge, zondag om 18u30, is een wedstrijd om naar uit te kijken. Zeker op sportief vlak, want het heroplevende Standard ontvangt met een deugddoende negen op negen in de rugzak de landskampioen die deze week met 0-4 ging winnen bij FC Porto. Maar ook extrasportief, want de grootste ultra’s-groep van Standard vraagt aan iedereen in Tribune 3 om ruim op tijd af te zakken naar het stadion en mee te werken aan een uitzonderlijke tifo ter ere van de 25e verjaardag van ‘UI96’.

Vorig seizoen kon dat jubileum niet gevierd worden door de coronacrisis, maar met een jaar vertraging mag de voetballiefhebber zich nu toch schrap zetten voor een ongetwijfeld schitterende choreografie. De viering van de 20e verjaardag van de Ultras Inferno bestond uit een spectaculaire driedelige tifo, het is niet ondenkbaar dat ze de lat nu nóg hoger leggen.

Ook de tifo ter ere van de 15e verjaardag van de groep was behoorlijk indrukwekkend …

… en bij de 120e verjaardag van de club deden ze eveneens een stevige duit in het zakje.

Advertentie