UD Almería heeft na Largie Ramazani ook zijn twee jaar oudere broer Diamant onder contract gelegd. De 23-jarige verdediger, die vorig seizoen uitkwam voor KSC Lokeren-Temse, tekende weliswaar voor het B-elftal van de club.

Vooralsnog is het vooral Largie Ramazani die van zich liet spreken in de internationale media. De 21-jarige flankaanvaller debuteerde in november 2019 in het eerste elftal van Manchester United toen de club een overbodige Europa League-wedstrijd in Astana moest spelen. Vorig seizoen promoveerde hij met UD Almería naar de Primera División, en ook daar liet hij meteen van zich spreken: op de openingsspeeldag opende hij de score in de 1-2-nederlaag tegen Real Madrid en op de derde competitiespeeldag pikte hij zijn doelpuntje mee in de 2-1-zege tegen Sevilla FC.

Ook zijn twee jaar oudere broer Diamant timmert evenwel aan de weg hogerop. De verdediger, die in 2019 debuteerde als Burundees international, mocht in februari 2020 tweemaal invallen bij KSC Lokeren in Eerste klasse B. Na het faillissement van de club vond hij onderdak bij geestelijk opvolger KSC Lokeren-Temse, waar hij vorig seizoen dertien competitiewedstrijden speelde in de Tweede afdeling. Voortaan zal hij zijn wedstrijden spelen in de Tercera Federación, het vijfde niveau in het Spaanse voetbal.