Elvis Manu is per direct weggestuurd bij Go Ahead Eagles. De aanleiding was twee berichten op sociale media. Op Snapchat en Instagram plaatste de huurling, terwijl hij bij rivaal Ajax was: ”Feyenoord Roterdam ♥♥♥♥”. 

De sfeer in Deventer is al een tijdje droevig. De club staat al een groot deel van het seizoen laatste. Af en toe steeg de ploeg wel na een overwinning, maar zakte vrij snel weer in. Degradatie is voor de Eagles zeker, na het 4-0-verlies tegen Ajax.

Lees ook: Leon Vlemmings volgend seizoen trainer Go Ahead Eagles

De berichten van Elvis Manu waren typerend voor het seizoen van Go Ahead: de spelers toonden geen inzet wanneer dat nodig was, ook daarvan was Manu het perfecte voorbeeld. De aanvaller sjokte over het veld, deed amper moeite en kwam slechts twee keer tot scoren.

Advertentie