Kylian Mbappé laat weten dat Real eerst iemand van de BBC moet verkopen, voordat hij naar Madrid komt

Monaco-aanvaller Kylian Mbappé heeft laten weten dat hij pas naar Real Madrid komt, als de club eerst Gareth Bale, Karim Benzema of Cristiano Ronaldo verkoopt. De sterspeler wordt al een tijdje gelinkt aan een 180 miljoen euro-overstap naar Spanje, maar wil dus eerst de garantie op een basisplek hebben.

Ook AS Monaco’s vice-president Vadim Vasilyev liet weten dat een transfer voorlopig nog niet doorgaat: “Ik heb artikels uit veel media gelezen de laatste dagen. We hebben echter geen overeenkomst met Real Madrid of welke club dan ook. We hebben echter wel veel plannen. Alle grote clubs willen hem (Mbappé), hij is het grootste talent van Europa. Het is normaal dat er zoveel aandacht rond hem is. We zijn aan het praten over een contractverlenging die wel binnen ons economisch plan past. Ik hoop dat we eruit komen, het is een enorm belangrijke beslissing, vooral voor Kylian. Het is geen makkelijke situatie, maar hij doet het heel goed. Ik herhaal: er is geen overeenkomst, Monaco’s wens is om zijn contract te verlengen, maar je moet ons tijd geven om met de speler en zijn familie te praten.”

Advertenties

One thought on “Kylian Mbappé laat weten dat Real eerst iemand van de BBC moet verkopen, voordat hij naar Madrid komt”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.