Isaac Christie-Davies doet het seizoen uit bij Cercle Brugge. De 22-jarige aanvallende middenvelder, die vorige maand zijn debuut maakte in het eerste elftal van Liverpool in de League Cup-wedstrijd tegen Aston Villa, wordt door de Engelse club voor zes maanden uitgeleend aan de Vereniging.

In tegenstelling tot Dino Hotić, die begin deze week al zijn handtekening zette bij Cercle, heeft Christie-Davies nog niet veel ervaring op het hoogste niveau. De Welshe middenvelder ruilde in 2018 op z’n achttiende de jeugdopleiding van Chelsea voor die van Liverpool, waar hij in december vorig jaar zijn debuut in de hoofdmacht mocht maken in de League Cup toen de A-kern van Liverpool in Qatar zat om het WK voor clubs te spelen. De aanvallende middenvelder uit Brighton speelde dit seizoen slechts drie officiële wedstrijden in de Premier League 2, de Engelse beloftencompetitie.

Aan uitgaande zijde nam Cercle Brugge dan weer afscheid van Rominigue Kouamé. De Ivoriaanse Malinees werd normaal tot het einde van het seizoen gehuurd van Lille OSC, maar Cercle Brugge verbrak de huurovereenkomst vroeger dan verwacht. De 23-jarige centrale middenvelder, die dit seizoen 14 keer het shirt van Cercle droeg, heeft met Troyes AC al een nieuwe huurclub gevonden.