Cercle Brugge heeft zich nog wat extra versterkt voor de laatste rechte lijn in de reguliere competitie. De hekkensluiter haalde deze week naast de Griekse verdediger Dimitrios Chatziisaias ook de Hongaarse spits Márton Eppel binnen. Eppel, die tot voor kort in Kazachstan speelde, ondertekende een contract tot het einde van het seizoen in het Jan Breydelstadion.

Met de 28-jarige Eppel heeft Cercle-trainer Bernd Storck een oude bekende binnengehaald. De Hongaarse aanvaller, die transfervrij overkomt van het Kazachse Kairat Almaty, maakte drie jaar geleden immers zijn interlanddebuut onder… Bernd Storck. Eerder speelde Eppel, die in het seizoen 2016/17 als speler van Budapest Honvéd FC topschutter werd in de Hongaarse eerste klasse met 16 goals, in het seizoen 2011/12 even op uitleenbasis bij NEC.

Naast een nieuwe aanvaller rondde Cercle Brugge deze week ook de komst van de Griekse verdediger Dimitrios Chatziisaias af. De 27-jarige centrale verdediger wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van het Turkse Çaykur Rizespor, waar hij dit seizoen twaalf keer in actie kwam (negen keer in de competitie, drie keer in de Turkse beker).