Standard zou zijn zinnen hebben gezet op Ruud Boffin. De 32-jarige doelman, sinds 2017 aan de slag bij het Turkse Antalyaspor, zou bij de Rouches de vervanger kunnen worden van Vanja Milinković-Savić, die mag vertrekken. Boffin zou niet meteen nee zeggen tegen Standard.

Standard haalde vorige zomer de 22-jarige Vanja Milinković-Savić op huurbasis naar Sclessin om het vertrek van Guillermo Ochoa op te vangen. De Serviër kon echter allerminst overtuigen, waardoor hij mogelijk deze winter al terugkeert naar zijn moederclub Torino. Met Arnaud Bodart heeft Standard wel een betrouwbare nummer één in doel, maar toch zouden de Luikenaars deze winter nog een extra doelman willen aantrekken. Dat wordt mogelijk Ruud Boffin.

De 32-jarige Boffin begon het seizoen nog als nummer één bij Antalyaspor, maar na een 0-6-nederlaag tegen Gençlerbirligi midden oktober verdween de ex-doelman van o.a. West Ham United, MVV en Eskişehirspor naar de achtergrond. Volgens zijn manager Gunther Thiebaut zou Boffin niet meteen nee zeggen tegen een terugkeer naar België.