David Vandenbroeck blijft in de Luxemburgse competitie voetballen. De 34-jarige verdediger, die in de Jupiler Pro League uitkwam voor Charleroi, KV Kortrijk, Zulte Waregem en OH Leuven, tekent na vierenhalf seizoen bij FC Differdange bij reeksgenoot FC Wiltz 71.

Vandenbroeck, die zijn strepen verdiende bij toenmalig tweedeklasser Tubeke en in 2008 een transfer naar Charleroi afdwong, was einde contract bij FC Differdange, de club waar hij sinds januari 2016 actief was. Hij maakt nu transfervrij de overstap naar FC Wiltz 71, dat afgelopen seizoen tweede eindigde in de Luxemburgse tweede divisie en zo na vier jaar terugkeert naar de Nationaldivisioun.

FC Wiltz had afgelopen seizoen zeven Belgen op de loonlijst staan: Miguel Dachelet, Damien Humblet, Julian Demarteau, Eric Antoine Kaba, Pita Schimei, Christopher Verbiest en David Timmermans.