Union Sint-Gillis heeft zich versterkt met een jonge Belg. De 21-jarige middenvelder Senne Lynen komt transfervrij over van SC Telstar, waar hij sinds januari 2018 aan de slag was. Lynen ondertekende een contract voor drie jaar in het Dudenpark.

Lynen is een voormalige Belgische jeugdinternational die van 2014 tot 2018 zijn jeugdopleiding bij Club Brugge genoot. In januari 2018 stuurde blauw-zwart hem voor een half seizoen op uitleenbasis naar SC Telstar in de Eerste divisie. In de zomer van 2018 maakte hij definitief de overstap naar De Witte Leeuwen. Afgelopen seizoen speelde hij 25 competitiewedstrijden in de Eerste divisie, waarin hij goed was voor een goal en twee assists.

Vorige maand had Union ook al de komst van Deniz Undav, een 23-jarige spits van de Duitse derdeklasser SV Meppen, aangekondigd. Ook de 21-jarige Marokkaanse centrale verdediger Abdelmounaim Boutouil (FAR Rabat) komt volgend seizoen in het Dudenpark voetballen.