Coronavirus of niet, Racing Genk begint al aan zijn huiswerk voor volgend seizoen. Eerder deze week werd de eerste transfer, Daniel Mundoz, al voorgesteld. Nu willen ze in Limburg werk maken van het aanvallende compartiment. De naam van Cyriel Dessers circuleert al een tijdje, maar ondertussen mag ook Juan Brunetta op het lijstje geplaatst worden.

De onderhandelingen tussen Heracles en Genk zijn voorlopig nog niet op gang gebracht omdat een te hoge transferprijs een struikelblok is. Daarom zijn ze in Genk andere pistes aan het afgaan, eentje daarvan is die van de Italiaans-Argentijnse aanvaller Juan Brunetta. Brunetta speelt momenteel bij Godoy Cruz, de rode lantaarn in de Superliga, en scoorde afgelopen seizoen 9 keer in 16 wedstrijden. Voorheen speelde hij in eigen land nog voor Arsenal FC en Belgrano.

Bij Genk is men immers nog altijd naar een spits op zoek om het vertrek van Aly Samatta écht op te vangen. Eerder werd al meegegeven dat er enkel directe versterkingen gehaald zullen worden.

Advertentie