Adama Traoré en Raúl Jiménez vormen dit seizoen bij Wolverhampton een gouden duo voorin. In totaal zijn beide heren dusver goed voor 28 treffers en 20 assists, en die prestaties zijn ook de andere Premier League-clubs niet ontgaan. Volgens The Daily Mirror heeft Liverpool zijn zinnen gezet op Adama Traoré, Manchester United laat zijn oog dan weer vallen op Raúl Jiménez. De Britse tabloid spreekt over een prijskaartje van 100 miljoen euro voor beide spelers.  

Wolverhampton doet het met een voorlopige zesde plaats prima in Engeland, en dat heeft het voor een groot deel te danken aan de goals en assists van sterkhouders Adama Traoré en Raúl Jiménez. Beide heren zijn inmiddels grof wild op de transfermarkt.

Liverpool-trainer Jürgen Klopp wil aanvaller Traoré (24) graag naar Anfield halen. De Malinese Spanjaard doet het goed bij Wolverhampton en scoorde in totaal reeds 6 doelpunten en gaf daarbij 10 assists. De snelle en stevige flankaanvaller kwam twee seizoenen geleden over van Middlesbrough voor 18 miljoen euro.

Klopp uitte eerder al zijn bewondering voor de oud-jeugdspeler van FC Barcelona. “Traoré is een ongrijpbare voetballer”, klonk het toen bij de Duitse oefenmeester van The Reds.

Nog meer kopzorgen voor Wolverhampton-trainer Nuno, want ook spits Jiménez (29) kan op belangstelling rekenen van een aantal clubs. Zo toont Manchester United nadrukkelijk interesse in de Mexicaan die dit seizoen al 22 goals en 10 assists op de teller heeft staan. Wolverhampton kocht Jiménez afgelopen zomer over van Benfica voor een recordbedrag van 35 miljoen euro.

100 miljoen

Volgens het Britse dagblad Daily Mirror kunnen The Wolves zo’n 100 miljoen euro opstrijken voor het aanvallend duo, al hopen ze bij Wolverhampton hun sterspelers langer aan zich te verbinden door zich te verzekeren van Europees voetbal.

Wolverhampton staat momenteel op een zesde stek in de Premier League en is nog steeds in de running voor een top vier plaats die recht geeft op deelname aan de Champions League.

Lees ook: INTERVIEW: “The Wolves zijn op weg naar een nieuwe gouden periode”

Advertentie