AC Milan gaat door met trainer Stefano Pioli. De Italiaanse club leek volgend seizoen in zee te gaan met de Duitser Ralf Rangnick, maar na de goede resultaten van Milan na de coronacrisis besloten de Rossoneri om het contract van Pioli te verlengen tot 2022.

Pioli volgde in oktober 2019 Marco Giampaolo op als trainer van AC Milan. De ex-Juventus-speler leek het tij aanvankelijk niet te kunnen keren: bij de onderbreking van de competitie vanwege de coronapandemie stond de club nog op een teleurstellende negende plaats. Na een ongeslagen reeks sinds de hervatting van de competitie staat Milan echter plots vijfde, waardoor het met nog drie speeldagen te gaan plots een grote kans maakt op een Europa League-ticket.

Als beloning voor zijn goede prestaties krijgt Pioli nu een contract tot 2022 in San Siro. Ex-Red Bull Salzburg-trainer Ralf Rangnick, die al enkele maanden nadrukkelijk gelinkt werd aan Milan, is (voorlopig) dus niet langer een optie bij de Rossoneri.