Bryan Heynen is opgenomen in de 21-koppige selectie voor de match van morgenavond tegen Eupen. De middenvelder was bijna een jaar out met een kruisbandblessure.

Op 23 november 2019 sloeg het noodlot toe, in de wedstrijd tegen Moeskroen moest Heynen de strijd staken. Na verzorging probeerde hij alsnog verder te spelen. Enkele minuten later schudde hij het hoofd en zeeg de Genkse middenvelder neer op de grasmat van Le Cannonier. Het verdict bleek hard, voor de tweede keer in zijn carrière kreeg Heynen te maken met een kruisbandblessure. Twee jaar eerder was zijn linkerknie het slachtoffer, nu bevond de blessure zich aan zijn andere knie.

Bijna een jaar lang moest de 23-jarige middenvelder revalideren. De competitiestart was het doel, na enkele tegenslagen en een tweede operatie werd het vizier op half oktober gericht. Heynen trainde al enkele weken mee met de groep en wordt nu ook wedstrijdfit bevonden. Na 341 dagen afwezigheid neemt hij zijn plek in de selectie opnieuw in. Jess Thorup hoopt dat de box-to-box-speler de ontbrekende schakel is op het Genkse middenveld. De Deense coach heeft positieve selectieproblemen, op Ito (Covid-19) na is iedereen fit. Daehli en de jongeren Limbombe en Sierra vallen naast de selectie.