Stephen Buyl zet zijn carrière verder bij KSC Lokeren-Temse. De 28-jarige Belg, die van 2002 tot 2008 al op Daknam speelde als jeugdspeler van KSC Lokeren, zat zonder club zat na het faillissement van KSV Roeselare.

Buyl speelde in de Jupiler Pro League voor Cercle Brugge en Zulte Waregem, en in de Proximus League voor Antwerp, opnieuw Cercle Brugge en KVC Westerlo. Afgelopen zomer tekende hij bij KSV Roeselare, maar die club ging in september failliet. De man die toen trainer was van Roeselare en nu van Lokeren-Temse, Karel Fraeye, coachte Buyl trouwens ook al bij de jeugd van AA Gent.

Lokeren-Temse startte dit seizoen in Tweede nationale met 5 op 9, waardoor het voorlopig met een wedstrijd minder dan tien clubs negende staat in Tweede nationale VFV A. Die competitie ligt tot nader order stil vanwege de coronapandemie.

Advertentie