De Amerikaanse eersteklasser DC United heeft Hernán Losada officieel voorgesteld als nieuwe trainer. Daarmee zit het avontuur van Losada (38) op het Kiel er definitief op. “Ik kijk ernaar uit om onze fans te entertainen en om wedstrijden te spelen”, liet Losada weten via zijn nieuwe club.

Het is snel gegaan: amper drie dagen nadat The Washington Post de naam van Losada noemde als kandidaat-opvolger voor clubicoon Ben Olsen, die in oktober vorig jaar na tien jaar vertrok, heeft de viervoudige Amerikaanse landskampioen de Argentijn officieel voorgesteld als nieuwe trainer. “Ik sta te popelen om een nieuw succeshoofdstuk te schrijven bij deze geschiedenisrijke club. Ik geloof erin dat je elke match speelt om te winnen en de beste manier om dat te doen is door voetbal te brengen waarmee je zoveel mogelijk kansen afdwingt. Met energiek, verticaal aanvallend voetbal. Ik kijk ernaar uit om onze fans te entertainen en om wedstrijden te spelen”, liet Losada zich alvast uit via de kanalen van DC United.

Woensdagavond moet Beerschot alweer aan de bak tegen KAS Eupen. De kans is groot dat Will Still de troepen zal leiden aan de Kehrweg, al zou Losada de 28-jarige Still graag meenemen naar Washington.

Advertentie