Aleksandar Boljevic laat een intraprovinciale transfer optekenen. KAS Eupen huurt de winger uit Montenegro tot het einde van het seizoen van Standard. Onder Montanier speelde de ex-speler van Waasland-Beveren amper en ook Leye kiest nu voor andere namen. Net als bij de vorige uitgaande transfer van een overbodige Luikse speler (Avenatti naar Antwerp) gaat de deal gepaard met een aankoopoptie.

Onder Michel Preud’homme, die hem haalde als flankspeler met een goede voorzet en een groot loopvermogen, speelde Boljevic vorig seizoen regelmatig, weliswaar vaak als invaller. In de eerste en tweede ronde van de Bekercampagne was hij belangrijk voor zijn team, want daarin scoorde hij in totaal drie treffers. In de competitie evenaarde hij dat cijfer, met onder meer twee knappe doelpunten in de thuiswedstrijd tegen – jawel – Eupen. Dit seizoen kwam hij, voornamelijk omwille van de grote doorbraak van Michel-Ange Balikwisha, slechts sporadisch in het stuk voor.

Boljevic is de tweede winteraanwinst van KAS Eupen. De club uit de Oostkantons haalde enkele dagen geleden centrale verdediger Rocky Bushiri terug.

Advertentie