Guillaume Gillet zet zijn carrière verder bij Waasland-Beveren. De 37-jarige middenvelder, die onlangs vertrok bij Sporting Charleroi, ondertekende een contract tot het einde van het seizoen bij de Waaslanders.

Gillet en Sporting Charleroi gingen eind december in onderling overleg uiteen, kwestie van de overgang naar een nieuwe club makkelijker te maken. Het wakkerde de geruchten aan dat de voormalige Rode Duivel zou terugkeren naar zijn ex-club RFC de Liège, maar de Luikenaars zullen dus nog minstens een half seizoen moeten wachten.

Waasland-Beveren, het huidige nummer twee in de 1B Pro League, wordt de zevende Belgische club van Gillet sinds hij in het seizoen 2002/03 debuteerde bij RFC de Liège. Hij speelde daarna ook nog voor CS Visé, KAS Eupen, KAA Gent, RSC Anderlecht en Sporting Charleroi. In het buitenland droeg hij het shirt van SC Bastia, Olympiakos Piraeus en RC Lens.

Advertentie