Voor het tweede weekend op rij hielp Yuma Suzuki zijn ploeg aan de zege. Vorig weekend scoorde de ex-STVV-spits in de bekerwedstrijd tegen Gamba Osaka, zaterdag stond hij opnieuw aan het kanon tegen Shimizu S-Pulse.

Yuma Suzuki had dit weekend opnieuw een groot aandeel in de zege van zijn ploeg Kashima Antlers in Japan. De aanvaller scoorde een kwartier voor affluiten de gelijkmaker, en gaf in het slot de beslissende pass voor de winning goal.

De goaltjesdief scoorde al twee keer eerder dit seizoen, en ook in de beker was Suzuki reeds trefzeker. Na zes speeldagen in de Japanse hoogste klasse heeft Suzuki al drie doelpunten achter zijn naam staan, en staat hij met zijn ploeg voorlopig tweede in het klassement.

Begin dit jaar ruilde de Japanse spits STVV in voor zijn oude werkgever Kashima Antlers in Japan. Een ietwat verrassende transfer was het, omdat de aanvaller meermaals aangaf Europees te willen doorbreken. Toch zal Suzuki zich zijn overstap wellicht niet beklagen.

 

Advertentie