RWDM heeft met Bryan Smeets zijn eerste zomerversterking beet. De 29-jarige Nederlander komt transfervrij over van reeksgenoot Lommel SK. Hij ondertekende een tweejarig contract met optie bij de Molenbekenaars.

Lommel SK haalde Smeets in januari van dit jaar weg bij Sparta Rotterdam. Daarvoor speelde de voormalige Nederlandse jeugdinternational bij MVV, De Graafschap, SC Cambuur en TOP Oss. De aanvallende middenvelder groeide meteen uit tot een basispion bij Lommel, dat voor Nieuwjaar zwalpend was maar na de 3-0-nederlaag tegen Westerlo op de negentiende speeldag – de debuutmatch van Smeets – niet meer verloor.

RWDM zag vorige week ook een speler vertrekken naar een reeksgenoot: de transfervrije Jarno Libert ondertekende een tweejarig contract met optie op een derde seizoen bij Lierse Kempenzonen.

Advertentie