De Rouches hebben hun derde inkomende transfer gerealiseerd. Na Oulare en Amallah tekent ook rechtsachter Vojvoda een contract (voor vier seizoenen) bij de club. De Kosovaarse Belg genoot zijn jeugdopleiding bij Standard, maar schopte het nooit tot de eerste ploeg. Met inmiddels reeds 98 JPL-wedstrijden in de benen krijgt Vojvoda (24) als meer ervaren voetballer de kans om alsnog bij ‘zijn’ club door te breken. Standard betaalt zo’n €800.000 aan Moeskroen.

In de zomer van 2016 haalde Moeskroen Mërgim Vojvoda transfervrij weg uit Luik. Eerder was de rechtsachter, die opgeleid werd bij Standard, twee seizoenen actief als huurspeler bij respectievelijk Sint-Truiden en Carl Zeiss Jena. Ondertussen is Vojvoda uitgegroeid tot een vaste waarde bij de club uit Henegouwen, waarvoor hij uiteindelijk 103 wedstrijden speelde.

Het lijkt er nu op dat rechtsback Cavanda, die een haat-liefdeverhouding kent met de fans, Standard zal mogen verlaten. Het contract van Goreux loopt af, het is nog niet duidelijk of hij bij de club zal blijven. Fai lijkt Sclessin niet te verlaten, al kan een goed bod voor alle partijen daar anders over beslissen.

Inkomende transfers Standard
Obbi Oulare Watford
Selim Amallah Moeskroen
Mërgim VojvodaMoeskroen
Uitgaande transfers Moeskroen
Selim AmallahStandard
Georgios Galitsios Anorthosis Famagusta
Mërgim VojvodaStandard