Steven De Petter heeft niet lang stilgezeten na zijn spelersafscheid. De voormalige middenvelder van FCV Dender EH, Westerlo, KV Mechelen en STVV wordt Academy Coordinator van de U13-U16 van Club Brugge. Ook voor Timmy Simons heeft blauw-zwart al een opvolger gevonden: Nosa Obasohan komt over van Westerlo.

De Petter zette begin deze maand een punt achter zijn carrière na een slepende enkelblessure. De geboren Aalstenaar stapt nu aan boord bij Club Brugge, waar hij mee het vertrek van jeugdtrainer Timmy Simons naar Zulte Waregem moet helpen opvangen. Nosa Obasohan, tot voor kort trainer van de U18 van Westerlo, neemt dan weer de U16 van Club Brugge over van Simons.

“De ex-kapitein van STVV en KV Mechelen staat bekend als een modelprof.  Hij staat te popelen om zijn ervaring over te dragen aan jonge talenten. Hij heeft een duidelijke visie én de capaciteiten om die visie op een heldere manier over te brengen. Ongetwijfeld een positieve impact op de ontwikkeling van onze spelers”, verwelkomt Club Brugge De Petter op zijn clubwebsite.