KMSK Deinze heeft met Renato Neto (28) en Ronald Vargas (33) twee ervaren pionnen aangetrokken. De kersverse 1B-club pikte het duo op bij KV Oostende, waar beide heren een aflopend contract hadden.

Deinze had begin juli al William Dutoit transfervrij weggeplukt bij KV Oostende, en ging nu nog eens shoppen aan de kust. Renato Neto en Ronald Vargas, vorig seizoen beide actief in de Versluys Arena, worden herenigd in het Burgemeester Van de Wielestadion. Het duo was sinds 30 juli einde contract bij KV Oostende, maar mocht nadien nog even meetrainen met de kustclub in afwachting van een nieuwe club.

Met Neto en Vargas haalde Deinze twee ervaren, maar ook twee blessuregevoelige spelers binnen. Neto zag zijn twee laatste seizoenen bij AA Gent in rook opgaan wegens een knieblessure, Vargas werd na zijn kruisbandblessure bij Club Brugge nooit meer echt helemaal de oude.