Naim Van Attenhoven zet zijn carrière verder bij KVK Ninove. De 19-jarige doelman zat het voorbije halfjaar zonder club, maar de Nigerese international verbond zijn lot nu aan de club uit Eerste nationale.

FC Brussels, KV Mechelen, PSV, OH Leuven, Sporting Charleroi en RSC Anderlecht. Op zijn negentiende heeft Van Attenhoven al een pak mooie clubs op zijn cv staan. Nog voor hij zijn profdebuut maakte, liet de Nigerese bondscoach Jean-Michel Cavalli hem in juni vorig jaar debuteren bij de nationale ploeg van Niger. Van Attenhoven werd geboren in België, maar heeft een Nigerese moeder.

In januari van dit jaar gingen Van Attenhoven en Anderlecht in onderling overleg uit elkaar, zes maanden voordat zijn contract normaal gezien zou aflopen. De doelman trainde een tijdje mee met Free Pro Players FC en ging testen in het buitenland, maar het zal dus bij KVK Ninove zijn dat de zevenvoudige Nigerese international zijn seniorencarrière zal aanvatten. Bij de Ninovieters, die vorig seizoen tweede eindigden in hun reeks in de Tweede afdeling en promoveerden naar Eerste nationale, was de 36-jarige Kevin Van den Noortgaete (ex-Anderlecht) vorig seizoen eerste doelman.

Advertentie